Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Επιβεβαιώθηκε το Star Wars Jedi 3 με τον μη προβλεπόμενο τρόπο

*
Επιβεβαιώθηκε -όχι όπως θα περιμέναμε- ότι έχει ξεκινήσει η ανάπτυξη του Star Wars Jedi 3 video game. Μιλώντας πριν μερικές μέρες στο Ocala Comic Con, ο Monaghan που υποδύεται τον Cal Kestis αποκάλυψε στο κοινό την συμμετοχή του σε ακόμα μία συνέχεια του Jedi Fallen Order.

"Βρισκόμαστε στη διαδικασία δημιουργίας του τρίτου παιχνιδιού. Αυτό είναι ένα μεγάλο εγχείρημα και έχουν γίνει κάποιες συζητήσεις μέχρι στιγμής, αλλά ελπίζουμε ότι όταν όλα τα πράγματα ειπωθούν και γίνουν, θα είμαστε σε θέση να δημιουργήσουμε κάτι πολύ ωραίο".


Τα παραπάνω έρχονται λίγες ημέρες μετά την είδηση ότι ο Stig Asmussen, director των επιτυχημένων Star Wars Jedi: Fallen Order και Star Wars Jedi: Survivor αφήνει τη θε΄ση του στη Respawn Entertainment και στην EA για να αναζητήσει νέες περιπέτειες. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*